Mind in balance

Een 4-delige ervaringscursus met basistechnieken om je ‘mind meer in balans’ te brengen.
Deze lessen hebben een lichamelijke focus en hebben als doel om je een moment van rust en aanwezigheid bij je lichaam te geven, alsook om je deze technieken eigen te maken.

Les 1: ADEM:
Je adem is je anker om je bewust te worden van je lichaam. Met gemakkelijke ademhalingsoefeningen kan je je emoties beïnvloeden en meer rust en zachtheid toelaten.

Les 2: GRONDING:
Je stabiliteit voelen helpt je om stevig met je voeten op de grond staan. Het geeft je een houvast om met gevoelens en moeilijkheden van het leven om te gaan.

Les 3: SPANNING:
Lichamelijke pijnen, slecht slapen, onrust, kortademigheid, angst,.. Je leert je lichamelijke signalen begrijpen en ermee om te gaan. Met specifieke oefeningen kan je je lichaam helpen om in balans te komen.

Les 4: DE BESTE VERSIE VAN JEZELF ZIJN:
Hoe sta je in het leven en hoe WIL je in het leven staan? Je kan kiezen voor dankbaarheid, positiviteit, vertrouwen, zelfliefde, zachtaardigheid, … en het cultiveren.


Ik heb interesse!
  • Dinsdag 12 okt, 26 okt, 9 nov en 23 nov telkens van 10u tot 11u30 bij Back in Balance, Schriekdreef 18, 1861 Meise
  • Woensdag 17 nov, 1 dec, 15 dec en 22 dec telkens van 9u tot 10u30 bij Back in Balance, Schriekdreef 18, 1861 Meise
  • 2022: Vrijdag 21 jan, 25 febr, 18 maart en 29 april telkens van 14u tot 15u30 bij Verbinding in Verlies, Leuvensesteenweg 30, 3370 Roosbeek
We bieden de mogelijkheid om een les in te halen.
  • Prijs: 120 euro
  • Voor wie: Iedereen die graag bewuster en gezonder in het leven wil staan. Geen voorkennis vereist.
  • Lesgever: Katrien Hooghe is kinesitherapeute, geschoold in zowel de westerse, oosterse en energetische geneeskunde, en benadert gezondheid vanuit een holistische visie.

Heb je interesse? Mail me dan op katrien@back-in-balance.be

Volg jij ons al op social media?