Nieuw!

Download ons Mind in Balance e-book vandaag volledig gratis

Ken je dat gevoel? Dat je wil vertragen en snakt naar rust en stilte om terug tot jezelf te komen? Wel, wij hebben er een e-book voor geschreven. Download het vandaag gratis.

  Mind in balance

  Mind in balance is een combinatie van basistechnieken om je ‘mind meer in balans’ te brengen.  Je leert er zowel ademhalingsoefeningen, grondingsoefeningen, meditaties, ontspannende bewegingsvormen en lichamelijke stressreleasetechnieken.
  Deze lessen hebben een lichamelijke focus en hebben als doel om je een moment van rust en aanwezigheid bij je lichaam te geven, alsook om je deze technieken eigen te maken.

  Ik bied deze lessen aan als:

  • een 4-delige ervaringscursus van 4x 1,5u (zie data onderaan)

  Les 1: ADEM:
  Je adem is je anker om je bewust te worden van je lichaam. Met gemakkelijke ademhalingsoefeningen kan je je emoties beïnvloeden en meer rust en zachtheid toelaten.

  Les 2: GRONDING:
  Je stabiliteit voelen helpt je om stevig met je voeten op de grond staan. Het geeft je een houvast om met gevoelens en moeilijkheden van het leven om te gaan.

  Les 3: SPANNING:
  Lichamelijke pijnen, slecht slapen, onrust, kortademigheid, angst,.. Je leert je lichamelijke signalen begrijpen en ermee om te gaan. Met specifieke oefeningen kan je je lichaam helpen om in balans te komen.

  Les 4: DE BESTE VERSIE VAN JEZELF ZIJN:
  Hoe sta je in het leven en hoe WIL je in het leven staan? Je kan kiezen voor dankbaarheid, positiviteit, vertrouwen, zelfliefde, zachtaardigheid, … en het cultiveren.

  Op voorhand inschrijven is altijd nodig.


  Ik heb interesse!

  De 4-delige ervaringscursus kost 120 euro

  • Zaterdag 3 juni 2023 een volledige lesdag van 9u30 tem 16u. Een zalige dag voor jezelf waarbij je verwend wordt met lekker eten en veel rust.  Een aanrader ook voor zorgverleners die deze oefeningen direct kunnen toepassen. Bij Back in Balance, Schriekdreef 18 te Meise.
  • Vrijdag 23 juni een volledige lesdag van 9u30 tem 16u, gericht op het lichaam in rouw. Een zalige dag voor jezelf waarbij je verwend wordt met lekker eten en veel rust.  Deze dag is gericht naar rouwenden en  zorgverleners die deze oefeningen direct kunnen toepassen bij Verbinding in Verlies, Leuvensesteenweg 30, 3370 Boutersem

  We bieden de mogelijkheid om een les in te halen.

  • Voor wie: Iedereen die graag bewuster en gezonder in het leven wil staan. Geen voorkennis vereist.
  • Lesgever: Katrien Hooghe is kinesitherapeute, geschoold in zowel de westerse, oosterse en energetische geneeskunde, en benadert gezondheid vanuit een holistische visie.

  Heb je interesse? Mail me dan op katrien@back-in-balance.be

  Wat anderen over Mind in Balance zeggen

  Mind in Balance, nu ook online.

  Op zoek naar een rustmoment voor jezelf? Het Mind in Balance programma is een uitgebreid online groeipakket om je fysiek en mentaal veerkrachtiger te voelen. De ideale manier om jezelf te ondersteunen, te versterken en rust te vinden in een onrustige wereld. En dit volledig op je eigen tempo.

  Start vandaagProbeer het gratis

  Volg jij ons al op social media?