Kent u de twee belangrijkste oorzaken van arbeidsongeschiktheid? Het zijn

  1. aandoeningen van het houding- en bewegingsapparaat, zoals aan de nek, schouder en rug;
  2. psychische klachten als overspannenheid, burn-out en depressie.En wist u dat dé beslissende factoren voor een succesvolle terugkomst in het werk de arbeidstevredenheid zijn en een gevoel van ondersteund worden door de leidinggevenden? Straf he!

Dit betekent dat u als werkgever preventief veel kunt doen voor uw werknemers. Door mensen te inspireren en in staat te stellen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen welzijn creëert u samen een zo gezond mogelijk arbeidsklimaat.

Ik bespreek graag met u wat uw verwachtingen zijn waardoor we samen een oplossing op maat kunnen uitwerken.  De online programma’s zijn een grote meerwaarde voor uw personeelsleden die wat extra begeleiding willen om hun gezondheid en welzijn te ondersteunen. 

Om u daarbij te helpen, zijn wij er!

Wij hebben de kennis, ervaring en het enthousiasme om uw medewerkers te motiveren tot goede zelfzorg, en ze te leren wat dit eigenlijk is. Zo zijn we expert in (het voorkomen van) problemen aan de wervelkolom. Met screenings op uw werkvloer en praktische workshops vol oefeningen, leren we uw werknemers een goede houding in elke omstandigheid aan. Zodat ze weten HOE ze best kunnen zitten, tillen, staan en ook: hoe ze hun werk ergonomisch best kunnen plannen. Dit maakt dat ze zich gezien voelen en begrepen, zich serieus genomen weten in hun mogelijke klachten of moeilijkheden. En dat maakt alle verschil!

Een andere benadering van zelfzorg loopt via milde bewustwording van lichaam en geest. We zijn gespecialiseerd in mindfulness, Chikung en meditatie. Het kan voor uw werknemers heel helpend zijn om te leren verstillen en naar zichzelf te luisteren, alsook te genieten van lichaamsbeweging op een heel bewuste en zachte manier. Zo ontstaat er weer ruimte: in en voor de persoon, voor zijn of haar professionele vermogens en de wens te worden uitgedaagd.

Tot slot hebben we een uniek concept uitgewerkt rondom de 5 natuurelementen. Hiermee helpen we uw medewerkers niet alleen dichter bij zichzelf te komen en blijven maar ook meer voeling te creëren met collega’s, de organisatie, haar missie en haar visie. Samen met u vullen we dit concept in, zodat een op maat gemaakte 3daagse ontstaat die grote meerwaarde garandeert voor elk team!

Is het tijd voor verandering in uw bedrijf? Wilt u werknemers extra aandacht geven? Wilt u ze laten zien dat u werk wilt maken van hun welzijn maar ook dat ze hierin zélf verantwoordelijkheid dragen?

Wilt u hun arbeidstevredenheid en inzet optimaliseren?

Laten we samen het verschil maken!!

Bedrijfservaringen