Ons aanbod

Kinemove

Groeplessen: ‘Kinemove’

  • Core stability training: Verbeter je houding en verhoog de stabiliteit en mobiliteit van je rug met deze effectieve oefeningen. Ontdek hoe je een betere lichaamscontrole kunt bereiken en ontvang praktische tips om deze oefeningen eenvoudig in je dagelijkse routine te integreren. Ervaar de voordelen van een sterkere en stabielere core voor een gezonder en actiever leven.

Deze les gaat door op maandagnamiddag om 14u.

  • Parki -Move: Deze les is speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson. We richten ons op boksen, dansen, en het verbeteren van de handmotoriek. Daarnaast passen we cognitieve-motorische therapie toe. Het doel is om stijfheid in de gewrichten te verminderen en je houding en cognitieve vaardigheden te verbeteren. Ontdek de voordelen van deze gerichte aanpak voor een beter dagelijks functioneren.

Deze les gaat door op maandagvoormiddag om 11u.

  • Crosskine: Werk aan je conditie, bouw spierkracht op en verbeter de mobiliteit en flexibiliteit van je gewrichten en spieren in deze toegankelijke les. De les is geschikt voor alle niveaus en houdt rekening met individuele fysieke beperkingen onder begeleiding van mij als kinesitherapeute. Elke les richten we ons op het trainen van verschillende delen van het lichaam, zodat je een complete en effectieve workout krijgt.

Deze les gaat door op donderdagnamiddag om 12u.

Praktische informatie:

De lessen duren een uur en gaan bij goed weer door in de tuin. Bij slecht weer maken we gebruik van de zaal.

Het is handig indien je een handdoek en water meebrengt. Draag gemakkelijke kledij en schoenen. 

Prijs per les: 17 euro 

Het is nodig om voor elke les op voorhand in te schrijven. Stuur me hiervoor een mail op chloe@back-in-balance.be

Volg jij ons al op social media?