Ons aanbod

ADEM

Jouw adem vertelt veel over jou. Jouw adem toont hoe jij het leven leeft OP DIT MOMENT. Oppervlakkig of diep, snel of traag, hoog in je hoofd of diep in je lijf. Nooit gisteren of vandaag, enkel in het NU.

Daarom is het heel interessant om aandacht te geven aan jouw adem.  Het brengt je niet alleen thuis in je lichaam (embodiment), het doet je ook landen in je lichaam met rust en aanwezigheid tot gevolg.  Een heerlijk gevoel!

Maar het doet meer dan dat!  Door deze aanwezigheid word je ook bewust van alles wat er in jou omgaat.  Het brengt inzicht over jouw denken, jouw gewaarwordingen, jouw lichaam,… omdat het je bewustzijn brengt in het NU.

Het boeiende en interessante om bewust aandacht te geven aan je adem, is dat je niet enkel iets toevoegt aan je zijnsstaat, je kan ook daadwerkelijk iets veranderen.  Door jouw adem ‘te gebruiken’ heb je impact op jouw bindweefsels, spieren, gewrichten, … en ja zelfs op jouw organen en hersenen.   Je brengt een proces op gang van  transformatie in zowel je lichaam, psyche en denken..  Daarom is adem’werk’ een hele krachtige en best wel gemakkelijke tool naar gezondheid en eenheid.

De Ademdag die Katrien geeft start om 9u en sluiten we af om 18u.  We zijn met max 8 personen, zodat er veel aandacht kan gaan naar persoonlijke begeleiding bij deze transformerende reis binnen in jezelf.  Alle oefeningen zijn gericht op een intens lichaamsbewustzijn, waardoor aanwezigheid bij je lichaam gegarandeerd is.  Ook het ontbijt en de lunch is een moment met dezelfde intentie: een kwaliteitsvolle verbinding met ‘het gezonde binnenste van ons menszijn’.

In de voormiddag gaan we op reis, met onze adem, door ons hele lichaam.  We maken kennis met de lichamelijke mogelijkheden van de adem.  De namiddag wordt een meer spirituelere reis met een quantum Light Breath meditation.  Dit is een combinatie van een volle diepe ademhaling en inspirerende muziek waardoor je in een intens meditatieproces gaat.  Het is een techniek die mijn inziens een professionele en veilige setting nodig heeft, doordat dit proces veel kan losmaken, en ook helen.

De prijs voor deze dag is 180 euro.  Ik kan jou hiervoor een factuur maken onder de categorie stress- en burn-out preventie en coaching.  (Als dit is wat je wil doen, maar het financiële houdt je tegen, dan ga ik graag hierover met jou in gesprek).  Je krijgt ook het online programma ‘adem en rust’ er gratis bij met 10 ademoefeningen.

Mogelijke data:

  • Vrijdag 11 oktober 2024
  • Passen deze data niet of wil je nog meer stilte en traagheid, nog meer aanwezigheid en reflectie, nog meer zorg voor je hele ZIJN, dan ben je ook welkom voor de 2 daagse ‘verbinding met jezelf’

Volg jij ons al op social media?