Ons aanbod

Reiki, holistische en energetische behandeling

‘Life happens through your body.
Thats the hole point of this life.‘
Barry Long

Als kinesitherapeute met een holistische visie op gezondheid en lijden, ziekte en verlies, maak ik in mijn lichamelijke benadering van patiënten de brug tussen het lichaam, de emoties en de geest.

Naast de westerse geneeskunde, bestudeerde ik ook de Oosterse en energetische geneeswijzen.

Mijn behandeling is een combinatie van technieken vanuit de kinesitherapie, manuele therapie, ergonomie, osteopathie, reiki, meditatie en mindfulness, de kracht van de ademhaling, verbindende aanrakingen, tantra, Chi Kung, de natuurelementen, het sjamanisme en de metafysica.

Vanuit een verlangen naar minder lijden en meer rust en aanwezigheid, ontstaat er in het lichaam een bereidheid en ontvankelijkheid om jouw levensenergie helderder en sterker te laten stromen.

Door de vertraging en de aandacht die we geven aan wat er zich toont, leer je de taal van jouw lichaam begrijpen.

Een consultatie is dan veelal als thuiskomen bij jezelf.

Het is een rustgevend en waardevol proces om emotioneel zorg te kunnen dragen voor jouw lichaam en lichamelijk zorg te kunnen dragen voor jouw emoties.

Deze behandeling van een uur is een moment voor jezelf; voor jouw lichaam, ziel en geest. Het vergroot je zelfherstellend vermogen en ondersteunt je op zachte en natuurlijke wijze. Deze behandeling stimuleert je levensenergie en brengt balans.

Een zeer rustgevende manier om tot jezelf te komen en je ‘Zijn’ te voelen.

Katrien doet deze behandeling in hoofdzaak in combinatie met meditatie, meridiaanmassage, mindfulness en massage, met extra aandacht voor de lichamelijke klachten. Deze behandeling is een waardevolle aanvulling en ondersteuning bij de traditionele westerse geneeskunde. Wil je graag wat meer info of eerst even praten met Katrien hierover, dan kan je haar bellen op 0476 418 240.

Deze behandeling kost 80 euro per uur.

Volg jij ons al op social media?