Chikung

Wil je ervaren hoe je op een rustige, meditatieve en toch krachtige manier kan bewegen? Dan is chikung iets voor jou.

De bewegingen in Chikung laten je levensenergie door je stromen, het vergroot je lichaamsbewustzijn en zorgen voor rust, kracht en flexibiliteit. Heb je last van hyperventilatie, stress, angst, onrust, verhoogde hartslag en bloeddruk, burn-out? Dan kan Chikung je ondersteunen om verbinding met je lichaam te maken.

Ik bied deze lessen aan als:

 • Elke woensdagochtend van 9u tot 10u, live of online  7, 14, 21, 28 sept en 5, 12, 19 en 26 oktober 2022
  • Je kan kiezen voor de volledige lessenreeks van 8 lessen voor 110 euro en dan krijg je de les ook elke week digitaal opgestuurd om een week te bekijken wanneer je maar wil!  Als het regent en we kunnen niet in de tuin, dan is jouw plaatsje ook gereserveerd.
  • Je kan ook een losse les komen meedoen voor 16 euro.
 • Er is ook een losse les op woensdag van 9u tot 10u op 13 juli en op 3 augustus
 • een paar uren als echte beleving en verwennerij voor jezelf,
  In een klein groepje van max 10 mensen, op het gemakske, met een theetje, een pauze met iets lekkers en tijd voor vragen en reflecties. (enkel live, Zie data onderaan)
 • een online programma waar je thuis mee aan de slag kan.
 • We gaan op weekend!  Wil je je verdiepen in de theorie en de kwaliteiten van de 5 elementen met de bijhorende meridiaanchikungbewegingen?  Wil je jezelf deze rust, beweging, kennis en zelfreflectie gunnen in een prachtige natuur? Wij scheppen een kader voor jou waarin je kan thuiskomen bij jezelf en dit kan meenemen naar huis.  Interesse?  Laat het me weten.

Op voorhand inschrijven is altijd nodig.


Ik heb interesse!

De lessenreeks op woensdagochtend van 9u tot 10u  kan je live of via zoom volgen.  Indien je inschrijft voor de hele lessenreeks krijg je elke les digitaal om een week te bekijken wanneer het voor jou past.

Om in te schrijven stuur je me een mailtje op katrien@back-in-balance.be

 

Data van de volgende lessen:

 • 7, 14, 21, 28 sept en 5, 12, 19 en 26 oktober 2022: 8 lessen aan 110 euro of 1 les aan 16 euro.

Voor de belevingsmomenten kan je je voor elke les apart inschrijven:

 • Woensdag 13 juli van 9u tot 10u (16 euro)
 • Woensdag 3 augustus van 9u tot 10u (16 euro)
 • Zaterdag 17 sept van 10u tot 13u (60 euro)

Deze lessen geef ik zo veel als mogelijk in de tuin in de natuur.


We gaan op weekend naar de Gaume !! Ik neem graag 8 geïnteresseerden mee in het verdiepingsproces van de 5 elementen en de meridiaanchikung.  Een cadeau aan jezelf om je te laten onderdompelen in beweging, reflectie, natuur, levensplezier en rust.

 • van vrijdagavond 21 okt tot zondagavond 23 okt
  • Stuur me een mailtje bij interesse.

   • De prijs hiervoor is 110 euro om in een prachtig huis te verblijven en te overnachten + 6 maaltijden aan 15 euro = 90 euro + 270 voor het hele programma = 470 euro.

    • Hierbij ga je naar huis met veel know how over de 5 elementen, hoe je dit kan toepassen op jouw emoties en jouw leven, een set aan meridiaanchikungbewegingen die je je eigen gemaakt hebt en vooral een hele zak aan mooie herinneringen en een gezond, soepel, energetisch opgeladen lichaam.  Het wordt een zalige beleving.  Mijn enthousiasme is bruisend en waarschijnlijk wel te voelen in mijn woorden ;-)

 

Voor wie:
Iedereen die graag bewuster en gezonder in het leven wil staan. Geen voorkennis vereist.

Het niveau en de intensiteit van de les is naargelang de wensen van de deelnemers.

Lesgever:
Katrien Hooghe is kinesitherapeute, geschoold in zowel de westerse, oosterse en energetische geneeswijze, en benadert gezondheid vanuit een holistische visie.

Heb je interesse? Mail me dan op katrien@back-in-balance.be

Volg jij ons al op social media?