Back in balance kinesitherapie manuele therapie osteopathie en oosterse geneeskunde in Meise PU8C8689 1

Chikung

7 video's (160 min)
4 audio's (45 min)

Met de ontspannende Chikungbewegingen voel je jouw levensenergie door je stromen. Het vergroot je lichaamsbewustzijn, zorgt voor rust, kracht en flexibiliteit. In deze module laten we je kennismaken met de basisbewegingen uit de Chikung.

*Indien je het mind in balance programma al hebt, krijg je dit programma aan 19 euro ipv 69 euro owv de overlap van oefeningen. U kreeg uw kortingscode reeds via mail.

Start vandaagProbeer een gratis les

Wat zit er in het programma?

  • Rustige chikunglessen
  • Krachtige chikunglessen
  • Chikungbewegingen volgens de natuur
  • Stress ontladen door aanraking
  • Meditaties om te aarden en te ontspannen
  • Meditaties voor zelfgroei
  • Gemakkelijke drukpuntmassage
  • GRATIS video: basishouding chikung
Start vandaagProbeer een gratis les
Back in balance kinesitherapie manuele therapie osteopathie en oosterse geneeskunde in Meise PU8C8698 1
Back in balance kinesitherapie manuele therapie osteopathie en oosterse geneeskunde in Meise PU8C8702
69,00 INCL. BTW

Chikung

De bewegingen in Chikung laten je levensenergie door je stromen, vergroot je lichaamsbewustzijn, zorgt voor rust, kracht en flexibiliteit. In deze module laten we je kennismaken met de basisbewegingen uit de Chikung. Het vergroot de verbinding met jezelf, de natuur, hemel en aarde.

Wil je op een meditatieve en toch krachtige manier bewegen? Dan is dit programma geschikt voor jou. Heb je last van hyperventilatie, stress, angst, onrust, verhoogde hartslag en bloeddruk, burn-out? Dan kan
Chikung je ondersteunen om verbinding met je lichaam te maken.

Wat vertellen onze deelnemers?

Onze andere programma's


Core Stability59,00 INCL. BTW

Wil je je rug versterken op een bewuste en medisch onderbouwde manier? Dan is Core Stability iets voor jou!

Read More

Een sterk en soepel lichaam49,00 INCL. BTW

Ons online programma 'Een sterk en soepel lichaam' geeft door zijn zachte bewegingen op een vriendelijke manier aandacht aan het lichaam. Wil je graag je conditie opbouwen alsook je lichaam soepel houden? Dan helpt dit programma je op weg.

Read More

Adem en rust39,00 INCL. BTW

Je adem heb je steeds bij je, het is je anker. Wil jij leren hoe je tot rust kan komen, ontspanning ervaren door het gebruik van niets anders dan je ademhaling? Dan is 'Ademen en rust' iets voor jou!

Read More

Mind in Balance149,00 INCL. BTW

Op zoek naar een rustmoment voor jezelf? Het Mind in Balance programma is een uitgebreid online groeipakket om je fysiek en mentaal veerkrachtiger te voelen. De ideale manier om jezelf te ondersteunen, te versterken en rust te vinden in een onrustige wereld. En dit volledig op je eigen tempo.

Read More

Ziekte en verlies79,00 INCL. BTW

In sommige periodes van je leven word je geconfronteerd met ziekte en verlies, en nestelt zich dit ook in je lichaam. Met dit online programma help ik je om emotioneel zorg te dragen voor je lichaam en lichamelijk zorg te dragen voor je emoties. Incl. een zeer interessante webinar van psychologe en rouwexperte An Hooghe over uitgangspunten bij rouw.

Read More