Back in balance kinesitherapie manuele therapie osteopathie en oosterse geneeskunde in Meise PU8C8688 1

Core Stability

12 video's (130 min)
1 audio (24 min)

Wil je je rug versterken op een bewuste en medisch onderbouwde manier? Dan is Core Stability iets voor jou!

*Indien je het mind in balance programma al hebt, krijg je dit programma aan 49 euro ipv 59 euro owv de overlap van oefeningen. U kreeg uw kortingscode reeds via mail.

Start vandaagProbeer een gratis les

Wat zit er in het programma?

  • Krachtige workouts
  • Strechings van rug en nek
  • Opgebouwde stabilisatietrainingen
  • Stabilisatiespieren: theorie en voeling
  • Ergonomisch aan je bureau zitten
  • Meditatie om je rug te ontspannen
  • GRATIS video: versoepel je nek
Start vandaagProbeer een gratis les
Back in balance kinesitherapie manuele therapie osteopathie en oosterse geneeskunde in Meise PU8C8712 1
Back in balance kinesitherapie manuele therapie osteopathie en oosterse geneeskunde in Meise PU8C8687 1
59,00 INCL. BTW

Core Stability

Versterk je wervelkolom en versoepel al je gewrichten door je corsetspieren te trainen. Door het online programma leer je op een gezonde en ergonomische manier om te gaan met je wervelkolom. Ideaal voor ruglijders én voor de actieve sporter.

Wat vertellen onze deelnemers?

Onze andere programma's


Een sterk en soepel lichaam49,00 INCL. BTW

Ons online programma 'Een sterk en soepel lichaam' geeft door zijn zachte bewegingen op een vriendelijke manier aandacht aan het lichaam. Wil je graag je conditie opbouwen alsook je lichaam soepel houden? Dan helpt dit programma je op weg.

Read More

Adem en rust39,00 INCL. BTW

Je adem heb je steeds bij je, het is je anker. Wil jij leren hoe je tot rust kan komen, ontspanning ervaren door het gebruik van niets anders dan je ademhaling? Dan is 'Ademen en rust' iets voor jou!

Read More

Chikung69,00 INCL. BTW

Met de ontspannende Chikungbewegingen voel je jouw levensenergie door je stromen. Het vergroot je lichaamsbewustzijn, zorgt voor rust, kracht en flexibiliteit. In deze module laten we je kennismaken met de basisbewegingen uit de Chikung.

Read More

Mind in Balance149,00 INCL. BTW

Op zoek naar een rustmoment voor jezelf? Het Mind in Balance programma is een uitgebreid online groeipakket om je fysiek en mentaal veerkrachtiger te voelen. De ideale manier om jezelf te ondersteunen, te versterken en rust te vinden in een onrustige wereld. En dit volledig op je eigen tempo.

Read More

Ziekte en verlies79,00 INCL. BTW

In sommige periodes van je leven word je geconfronteerd met ziekte en verlies, en nestelt zich dit ook in je lichaam. Met dit online programma help ik je om emotioneel zorg te dragen voor je lichaam en lichamelijk zorg te dragen voor je emoties. Incl. een zeer interessante webinar van psychologe en rouwexperte An Hooghe over uitgangspunten bij rouw.

Read More