Ons aanbod

Kindercoaching individueel

Dans met je angsten.
Spreek met je zorgen.
Hoe zwaar het soms lijkt.
Het wordt altijd weer morgen
LIEF LEVEN

Als kindercoach bied ik hulp aan kinderen op een laagdrempelige manier voor een kortdurende periode om hen zo weer te laten stralen. Kindertekeningen en spel geven mij een beter zicht op wat er diep van binnen in je kind leeft. Hierdoor kunnen we beter inspelen op de noden van je kind.

Vanuit mijn specialisatie en ervaring met kinderen van 2,5 tot 8 jaar, gebruik ik meerdere werkvormen om hen op een positieve manier te bekrachtigen in hun kwaliteiten en talenten. Zo gaan we samen creatief aan de slag met tekeningen, klei, gezelschapsspelletjes, verhaaltjes, gevoelspoppetjes enz. ‘De grote, echte wereld’ wordt zichtbaar en herkenbaar in allerlei rollenspelletjes. Uiteraard geef ik ook uitgebreid aandacht aan relaxatie- en ademhalingsoefeningen, zodat alles wat naar boven gekomen is rustig zijn plekje kan krijgen.

Als ouders hebben we meestal ook veel vragen rondom de opvoeding, gedrag of ontwikkeling van ons kind. Daarom ga ik zowel aan de slag met het kind als met de ouders. Samen vertrekken we vanuit de ontwikkelingsmogelijkheden en de kwaliteiten van je kind. We zoeken naar een warme en ondersteunende verbinding tussen jou en je kind

Herken je een van deze dingen?

  • Moeite met het omgaan van (bepaalde) emoties
  • Een laag zelfbeeld
  • Perfectionisme
  • Onzekerheid/ verlegenheid
  • Hooggevoeligheid
  • Angsten
  • Driftbuiten/ woedeaanvallen

Kom dan eens bij mij langs voor een kennismakingsgesprek. Ik luister graag naar jullie noden en bezorgdheden. Door samen op een positieve manier hulp aan te reiken, gaat jouw kind terug stralen.
Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen.

Lissanne

Op maandag en zondag namiddag kan je bij mij terecht.
De prijs voor een sessie komt op 50 euro. Voor een kennismakingsgesprek vraag ik 30 euro

Heb je interesse, laat me dan snel iets weten zodat ik een plaatsje voor jouw kindje kan voorzien.

Dit kan door mij een mailtje te sturen naar het.groeiboompje@hotmail.com of me te bellen op 0478603269

Volg jij ons al op social media?