Ons aanbod

Life en Careercoaching

Wens je je carrière een kickstart te geven en je doelen te bereiken? Mijn traject is ontworpen om je te begeleiden, zodat je je volledige potentieel kunt ontdekken en realiseren.

Dit coachingstraject omvat in totaal 4 uur verspreid over verschillende sessies.

Elke sessie is ontworpen om je vraagstelling te verdiepen, je relevante tools en advies te geven en je in staat te stellen weloverwogen beslissingen te nemen voor je carrière.

Dit zijn de details van de sessies die deel uitmaken van dit traject:

  1. Kennismakingssessie:

In deze eerste sessie leren we elkaar kennen en bespreken we je verwachtingen, doelen en loopbaanuitdagingen.

 

  1. Verdiepende sessie :

In deze sessie gaan we dieper in op je huidige situatie en analyseren we je sterke punten, vaardigheden en ontwikkelingsbehoeften.

  1. Verdiepende sessie :

In deze tweede verdiepende sessie gaan we verder met het verkennen van je carrièreaspiraties, korte- en langetermijndoelen en de acties die nodig zijn om ze te bereiken.

  1. Afsluitende sessie:

In deze laatste sessie maken we de balans op van je traject. We evalueren je vooruitgang, de uitdagingen die je hebt overwonnen en de successen die je hebt behaald. We bespreken de stappen die je dient/wenst te nemen om je vooruitgang te behouden en je professionele ontwikkeling voort te zetten

De prijs voor een Life coaching sessie is €60,00 voor een sessie van een uur.

Voor een loopbaancoaching van 4u zonder loopbaancheques, betaal je € 300,-.

Voor een loopbaancoaching traject van 4u met loopbaancheques van de VDAB, betaal je slechts € 40,-

Wil je meer info? Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek via de website (www.coachedbyaida.be) of via mail (contact@cooachedbyaida.be).

Volg jij ons al op social media?