Ons aanbod

Kinderkampjes

Spelen
Knutselen
Dansen
Zingen
Koken

Al bewegend en onderzoekend maken we plezier
en komen we tot rust.

Lissanne Hendrickx, kindercoach, en Nina Trawinski, kindermonitor, gaan samen, afwisselend, in kleine groepjes aan de slag met jullie kindjes. Er is een groepje van 4 tot 6 jarigen en een groepje van 6 tot 8 jarigen.

  • Wanneer?  Zomervakantie van 9u tot 16u
  • Voor wie? Kindjes van 4 tot 8 jaar
  • Prijs? 150€
  • Zomervakantie
    • Talentenkamp van 1 tot 5 juli
    • Natuurkamp van 8 tot 12 juli
    • Creakamp van 19 tot 23 aug

Indien je een broertje of zusje hebt die een beetje ouder of jonger is dan de aangeraden leeftijd, maken we graag een uitzondering. Zo kunnen jullie kapoenen toch samen op kamp komen. (Het enige wat we wel vragen is dat de kindjes zindelijk zijn)

Creakampje
Tijdens het creakampje, gaan ze samen met je kind op verschillende manieren beeldend aan de slag. Creatief aan de slag gaan helpt kinderen om hun emoties beter te uiten.  Alles wat kinderen maken is goed, en er wordt aan alles aandacht besteed, Plezier om dingen te creëren staat deze week voorop en geeft zelfvertrouwen bij de kinderen. De kinderen kunnen hun gekste verbeelding en fantasie gebruiken, zich helemaal creatief uitleven, om tot een uniek resultaat te komen. Ook stimuleren we de fijne motoriek door met schrijfdans aan de slag te gaan.

Deze week halen we een echte kunstenaar in je kind naar boven.
Wij hebben al veel zin om onze handen uit de mouwen te steken, jullie ook? Hopelijk tot dan.

Talentenkamp
Tijdens deze talentenweek bieden ze een ruim aanbod van activiteiten aan. (Yoga, dobbelen, knutselen, muziek, toneel, beweging,…) Zo leren de kinderen verschillende vaardigheden, en maken ze kennis met nieuwe en boeiende spelvormen.

Ze worden hun bewust van hun talenten en ontdekken er nieuwe!  Hierdoor krijgen ze meer zelfvertrouwen en kunnen ze stralen 😊 Wij hebben al veel zin om de talenten van jouw kind te ontdekken. Hopelijk tot dan.

Natuurkamp
Deze week gaan we op ontdekking in de natuur. We zoeken naar kriebelbeestjes en leren ze beter kennen, verzorgen de kippen, komen meer te weten over de verschillende bloemen en bomen en maken hier prachtige kunstwerkjes mee.  We maken een modderkeuken waar we lekker kunnen koken met alles wat de natuur ons biedt,  en zeker niet te vergeten: we gaan lekker ravotten in de buitenlucht.  Ook yoga in de natuur mag zeker niet ontbreken, zo krijgen we ook onze nodige rust.

De activiteiten van onze kampjes lopen van 9 tot 16u. Maar indien jullie voor of na de uren opvang nodig hebben voor jullie kind, is dit zeker ook mogelijk. Gelieve het dan juist even te laten weten.

Interesse? Hier kan je je kindje inschrijven.

Nog vragen? mail me op het.groeiboompje@hotmail.com of bel me op 0478 603 269

Kinderen worden vaak rustig in de natuur en kunnen hier helemaal tot zichzelf komen. Is dit kampje iets voor jouw kapoen?

Volg jij ons al op social media?