Getuigenissen

Een Diepgaande Reis naar Verbinding – Mijn Tantra Workshop Ervaring

Onlangs ontvingen mijn partner en ik een bijzonder cadeau – een workshop waarin mijn partner werd gecoacht om mij een unieke tantra ervaring te geven. Het was een ontdekking van diepe verbinding en sensuele exploratie die onze relatie op een dieper niveau heeft gebracht. En meer nog: Het was verrassend hoe makkelijk ik – ondanks mijn blokkades én de leeromgeving – toch heb leren ontvangen.

* Coaching en Begeleiding: De begeleiding die mijn partner ontving was uitstekend. De tantrika was zeer deskundig en empathisch, waardoor mijn partner zich volledig comfortabel voelde om de tantra technieken te verkennen en toe te passen.

* Vertrouwen en Intimiteit: Deze workshop heeft ons vertrouwen in elkaar versterkt. Het opende nieuwe manieren van communicatie en bracht een diepere intimiteit tot stand, zowel fysiek als emotioneel.

* Sensuele Ontdekking: De workshop introduceerde ons in een scala aan sensuele ervaringen en technieken die ons bewustzijn van elkaars lichaam en verlangens vergrootten. Het heeft ons geholpen om meer in het moment te zijn en te genieten.

* Grenzen en Comfort: Tijdens de workshop werd er veel aandacht besteed aan elkaars grenzen en onze comfortniveaus. Dit gaf ons de vrijheid om op ons eigen tempo te ontdekken en ervaren.

* Nazorg en Reflectie: Na de workshop kregen we de gelegenheid om feedback te geven en onze ervaringen te delen met de tantrika. Dit zorgde voor een waardevol moment van reflectie en verdieping. Ook voor onszelf.

* Geëerd Worden: Een van de meest bijzondere aspecten van de workshop was hoe aanvankelijk ongemakkelijk, maar gaandeweg heel erg fijn het was om geëerd te worden door mijn partner. De toewijding en aandacht creëerden een gevoel van waardering en respect.

Kortom, de tantra workshop was een intieme reis van ontdekking en verbinding die ik iedereen zou aanraden die op zoek is naar een diepere band met zijn partner, en naar nieuwe manieren om elkaar te voelen.’

‘Op een subtiel niveau leer je hoe je zelfbeeld, en dat van je relatie, verweven zit in jouw beleving van seksualiteit en intimiteit.  Het bewust kunnen loskoppelen van ‘het goed doen voor een ander’ en ‘jouw partner het gevoel geven van het goed te doen’ is een ware verdieping in het genieten, be-leven en mogen verwennen.
Het zal nooit meer op dezelfde manier zijn, we zijn er samen in gegroeid.  En dat voelt als een groot cadeau voor het leven!
Tantra is liefde, … en de liefde is dat je jezelf en de ander het hoogste potentieel gunt.’

IMG 4961

Volg jij ons al op social media?