Ons aanbod

Tantra

Aanraken
Aangeraakt worden
Liefdevol, aanvaardend, erend
Een diep verlangen naar aanwezigheid in je lichaam
Naar die pure levensenergie die je door je ziel voelt stromen
Voel … de warme liefde die IS

Ik nodig jullie als koppel/duo/… graag uit voor een Tantrische initiatie.

Het is een moment om te genieten van jezelf en van elkaar op een vernieuwende, zeer liefdevolle manier.

Voor de ontvanger is het de uitnodiging om zichzelf in de volheid en compleetheid van het moment te beleven, en zich over te geven aan het werkelijke ontvangen.

Voor de gever is het een cadeau om de ontvanger liefdevol te mogen eren.

Voor wie?

  • Voor 2 mensen die hun liefde en intimiteit willen hernieuwen of verdiepen op een zachte, eervolle en oprechte manier.
  • Voor 2, 3, 4, 6, 8 … mensen (vrienden, vriendinnen, allerlei samenstellingen 😉) die verlangen naar een ervaring van sensuele, niet seksuele, intense aanwezigheid bij zichzelf en elkaar.
  • Voor iedereen die voelt dat seksuele energie de bron van zijn/haar levensenergie is en het potentieel ervan wil ervaren. In deze tijd met jezelf en elkaar, alsook in alle andere aspecten van het leven.

Als je voelt dat dit het moment is voor jullie om in te gaan op deze uitnodiging, dan verwelkom ik jullie graag voor een gesprek.

Ik luister naar wat jullie tot bij mij brengt en wat jullie intentie is voor deze Tantrische initiatie.

We bespreken samen de locatie en het aantal uren (min 3 uur, max 2 dagen) en de prijs (bv 3 uur voor 2 pers = 300 euro)

Het is een spannende en tegelijk heel verrijkende ervaring waar ik naar uit kijk om dit samen met jullie te beleven.

Stuur me een mail op katrien@back-in-balance.be

Katrien

Make a new start

The changes it brings are those you long for

Experience the true and pure love in touch

Barry Long

Getuigenissen

Een Diepgaande Reis naar Verbinding – Mijn Tantra Workshop Ervaring

Onlangs ontvingen mijn partner en ik een bijzonder cadeau – een workshop waarin mijn partner werd gecoacht om mij een unieke tantra ervaring te geven. Het was een ontdekking van diepe verbinding en sensuele exploratie die onze relatie op een dieper niveau heeft gebracht. En meer nog: Het was verrassend hoe makkelijk ik – ondanks mijn blokkades én de leeromgeving – toch heb leren ontvangen.

* Coaching en Begeleiding: De begeleiding die mijn partner ontving was uitstekend. De tantrika was zeer deskundig en empathisch, waardoor mijn partner zich volledig comfortabel voelde om de tantra technieken te verkennen en toe te passen.

* Vertrouwen en Intimiteit: Deze workshop heeft ons vertrouwen in elkaar versterkt. Het opende nieuwe manieren van communicatie en bracht een diepere intimiteit tot stand, zowel fysiek als emotioneel.

* Sensuele Ontdekking: De workshop introduceerde ons in een scala aan sensuele ervaringen en technieken die ons bewustzijn van elkaars lichaam en verlangens vergrootten. Het heeft ons geholpen om meer in het moment te zijn en te genieten.

* Grenzen en Comfort: Tijdens de workshop werd er veel aandacht besteed aan elkaars grenzen en onze comfortniveaus. Dit gaf ons de vrijheid om op ons eigen tempo te ontdekken en ervaren.

* Nazorg en Reflectie: Na de workshop kregen we de gelegenheid om feedback te geven en onze ervaringen te delen met de tantrika. Dit zorgde voor een waardevol moment van reflectie en verdieping. Ook voor onszelf.

* Geëerd Worden: Een van de meest bijzondere aspecten van de workshop was hoe aanvankelijk ongemakkelijk, maar gaandeweg heel erg fijn het was om geëerd te worden door mijn partner. De toewijding en aandacht creëerden een gevoel van waardering en respect.

Kortom, de tantra workshop was een intieme reis van ontdekking en verbinding die ik iedereen zou aanraden die op zoek is naar een diepere band met zijn partner, en naar nieuwe manieren om elkaar te voelen.’

‘Op een subtiel niveau leer je hoe je zelfbeeld, en dat van je relatie, verweven zit in jouw beleving van seksualiteit en intimiteit.  Het bewust kunnen loskoppelen van ‘het goed doen voor een ander’ en ‘jouw partner het gevoel geven van het goed te doen’ is een ware verdieping in het genieten, be-leven en mogen verwennen.
Het zal nooit meer op dezelfde manier zijn, we zijn er samen in gegroeid.  En dat voelt als een groot cadeau voor het leven!
Tantra is liefde, … en de liefde is dat je jezelf en de ander het hoogste potentieel gunt.’

Ondanks onze nervositeit en nieuwsgierigheid heeft het onze verwachtingen meer dan ingelost . De spanning was helemaal niet nodig geweest .. de stap in het onbekende .. heeft ons als koppel nog dichter bij elkaar gebracht.
Samen hebben wij onze grenzen verlegd en nog meer van elkaars intimiteit genoten .

IMG 4961

Volg jij ons al op social media?