TRE® – Kennismakingstraject

Het TRE® kennismakingstraject bestaat uit 4 sessies, verspreid over 8 weken.  Elke sessie duurt ongeveer twee uur.  TRE® wordt aangeleerd door een gecertifieerde TRE®-provider. Hierbij wordt zowel aandacht geschonken aan het aanleren van de oefeningen zelf, als aan zelfregulatie dat bij TRE® een belangrijke rol speelt.

Je wordt constant uitgenodigd om naar jouw lichaam en jouw grenzen te luisteren. Mede hierdoor kom je weer in verbinding met je lichaam en jezelf. Het is een zelfhulptechniek om spanning en negatieve levensgebeurtenissen los te laten.

Meestal heb je de methode na 4 sessies voldoende aangeleerd om er thuis zelf mee aan de slag te gaan.  Eens je de methode aangeleerd hebt, zal TRE® je levenslang ondersteuning bieden in jouw gezondheid, welzijn en veerkracht.

Heb je vragen of wil je je inschrijven? Stuur dan snel een email naar nathalie@opwegmetstress.be


Ik wil me inschrijven!
  • Za 23/04/22 10u - 12u
  • Za 30/04/22 10u - 12u
  • Za 07/05/22 10u - 12u
  • Za 11/06/22 10u - 12u
  • Prijs: 140€ voor de training bestaande uit 4 sessies

Heb je interesse? Gelieve mij een mail te sturen: nathalie@opwegmetstress.be met de mededeling “inschrijving TRE lente 2022”.  Je ontvangt vervolgens een mail van mij met praktische informatie om je inschrijving in orde te brengen.  Je inschrijving is pas definitief nadat ik jouw betaling ontvangen heb.

Volg jij ons al op social media?