Soulcirkel

Carolien werkt als psychotherapeut, supervisor en shamanic practitioner met volwassenen in haar thuispraktijk in Beigem. Daarnaast begeleidt ze workshops, cirkeltrainingen en retraites rond persoonlijke groei en host ze online deelcirkels voor zorgprofessionals.

In haar begeleidingen focust Carolien op een groei in bewustzijn en welzijn die zich vlot integreert in het dagelijkse leven. Zodat het (terug)vinden van innerlijke kracht en de rust die daarbij hoort, makkelijk(er) mag gaan. Zodat blij, bewust en daadkrachtig leven daadwerkelijk realiteit kan worden én blijven. Dit past in haar streven om mee te bouwen aan een wereld waar mensen zich goed en verbonden voelen en in vertrouwen en met respect kunnen handelen.

Bij Back in Balance begeleidt ze met veel enthousiasme workshops en de maandelijkse Soulcirkel voor geïnteresseerden in spiritueel en sjamanistisch geïnspireerd groeiwerk.

Kijk zeker op mijn website voor meer info en …  voel je welkom!

 

Zelfsabbotage transformeren

We doen allemaal aan zelfsabbotage of zelfvervloeking. Tijdens deze namiddagworkshop staan we stil bij storende gedachten, gevoelens en gedragingen waardoor we onszelf boycotten, negatief conditioneren en zelfs pijn doen.  Je wordt deskundig en liefdevol begeleid via een mix van hedendaagse therapeutische en sjamanistische oefeningen om deze verstoringen te detecteren en energetisch te transformeren in jezelf, in het hier en nu.
We werken in een kleine en veilige groep van max. 10 volwassenen die open staan voor energetisch werk. Er is geen sjamanistische voorkennis vereist. Het is een plus als je goed kan voelen of visualiseren, maar iedereen die zichzelf kan dragen is welkom.
Deze workshop gaat door op zaterdag 21 januari 2023 van 13u tot 17u in de zaal van Back in Balance. Deelname kost 78 euro (theepauze met versnaperingen inbegrepen).

Meer info en inschrijving via https://www.carolienpeeters.com/workshop-zelfsabbotage.html

Voel je welkom!


Ik wil me inschrijven!

Volg jij ons al op social media?