Soulcirkel

Carolien werkt als psychotherapeut en shamanic practitioner in haar thuispraktijk in Beigem. Ze host online deelcirkels voor collega-therapeuten en ze begeleidt cirkeltrainingen voor zorgprofessionals en retraites.

Door haar ruime ervaring als integratief psychotherapeut en shamanic practitioner te verbinden, creëert ze tijdens de maandelijkse Soulcirkel die doorgaat bij Back in Balance een liefdevolle en veilige plek voor innerlijke groei waar geïnteresseerden in spiritueel en sjamanistisch geïnspireerd groeiwerk elkaar kunnen ontmoeten.

Tijdens deze samenkomsten word je gefaciliteerd om de verbinding met jezelf, de ander en met het grotere geheel op een aangename manier aan te gaan, te herstellen of verder te verdiepen. We werken vooral ervaringsgericht en doen voornamelijk energetisch werk via begeleide visualisaties, zacht lichaamswerk, klein ritueel en afstemmingsoefeningen waarin we focussen op groei in bewustzijn, welzijn en energie. Deze oefeningen doen in een kleine, veilige groep van max. 8 deelnemers geeft het eigen proces extra kracht.

Je wordt ondersteund om meer moeiteloos, vrij en blij aanwezig te zijn in jouw leven en je leert jouw innerlijk kompas beter kennen én gebruiken. Daarnaast krijg je de kans om met gelijkgestemden in verbinding te gaan en hun steun te ontvangen.

Geïnteresseerd? Surf naar  www.carolienpeeters.com/soulcirkel.html voor meer info. Je kan Carolien contacteren via praktijk1852@gmail.com of 0473/82 25 65. Voel je welkom!


Ik wil me inschrijven!

Volg jij ons al op social media?