Holistische Borstweefselbehandelingen

Met een borstweefselbehandeling wordt het borstweefsel gezond, zacht en soepel gemaakt*. Maar de behandeling werkt ook op de emotionele laag en kan je in contact brengen met je vrouwelijke essentie. Lees ervaringen van vrouwen. Naast de behandeling krijg je ook advies over hoe de gezondheid van je borsten te ondersteunen. Voor élke vrouw!

  • De therapie berust op natuurgeneeskundige principes
  • De behandelingen stimuleren het zelfgenezend vermogen, zijn veilig en zeer effectief.
  • De borstweefselbehandelingen dragen er aan bij dat je borsten prettig en gezond aanvoelen en kunnen helpen je borsten meer (of weer) “eigen” te maken.
  • De behandeling kan je helpen jezelf meer (of weer) te voelen en diep te ontspannen in je vrouw-zijn.
  • Je kan contact maken met emoties die zich eventueel hebben genesteld in je borsten.

*Gewoonlijk is voor de eerste keer een reeks van 2 à 3 behandelingen nodig naargelang de conditie van je borsten (telkens met 3 – 4 weken tussen). Daarna volstaat vaak één of twee- jaarlijkse behandeling. OPGELET: hou er rekening mee dat er minstens 1 maand ligt tussen de borstweefselbehandeling en een eventueel later geplande mammografie, echo en/of thermografie. 

*Bij twijfel over de conditie van het borstweefsel wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist. De behandelingen zijn een aanvulling op aanbevolen onderzoeken en controles.

Contacteer Eva voor een afspraak via eva@back-in-balance.be


Stuur me een mail

Je kan nog een borstweefselbehandeling bij Eva boeken op 5 juli en 16 augustus.

Om jouw behandeling te reserveren mail je naar eva@back-in-balance.be

 

 

Naar de kalender >
Een behandeling van 90 minuten kost 90 euro.

-

Eva Leens (1966) is verpleegkundig menopauzeconsulent. Ze is ook holistisch borstweefseltherapeut en vrouwencoach, wetenschappelijk geschoold (Master in de ziekenhuiswetenschappen), opgeleid in Oosterse meditatie– en ontspanningstechnieken én ze is ervaringsdeskundige.

Volg jij ons al op social media?